Letölthető TomTom 15.202-es szoftver verziója

Megjelent a TomTom 15202 firmware frissítése. A legfontosabb újdonság talán a régebbi készülékekről maradt ov2 fájlok (érdekes pontok) feltöltésének lehetősége…

Ez a funkció már az új sorozat megjelenése óta nagyon hiányzik a TomTom készülékekből.

A MyDrive új funkcióinak bemutatása
Már okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen is megtekintheti a valós idejű forgalmi információkat, megtervezheti útvonalait, valamint elküldheti úti célját TomTom GO készülékére. Tudjon meg többet, és próbálja ki az új funkciókat a mydrive.tomtom.com weboldalon.

myd_15202_4

Ha módosítja a MyDrive alkalmazásban lévő úti céljait vagy kedvenceit, a rendszer azonnal elküldi a változásokat TomTom készülékére. Ehhez készülékén és a MyDrive alkalmazásban egyaránt ugyanazzal a fiókkal kell bejelentkezve lennie.*

– Közösségi Érdekes Pont (ÉP) fájlok importálása az Ön TomTom készülékére
Meghallgattuk a funkcióval kapcsolatos számtalan kérést. A MyDrive alkalmazást most már számítógépén is használhatja az ÉP fájloknak az Ön TomTom készülékére való mentésére .ov2 formátumban. A MyDrive weboldalán menjen a Saját helyek lapra, váltson a Kedvencek lehetőségről az ÉP fájlok opcióra, majd válassza az ÉP fájlok importálása lehetőséget. Importált fájljai ezt követően elérhetővé válnak az Ön TomTom készülékén, a Saját helyek menüben.

– Azonnali navigáció a menüből Otthona vagy Munkahelye irányába
– A Menü átrendezése saját preferencia szerint
– Speak & Go: Saját „ébresztőszó” kiválasztása
– Egyéb hibajavítások és fejlesztések

*TomTom GO készülékét internethez kell csatlakoztatni a MyDrive alkalmazással való adatcseréhez. További részletekért, valamint a kompatibilitással kapcsolatos információkért látogasson el a tomtom.com/connect weboldalra. MyDrive adatok navigációs készülékre való átviteléhez a TomTom Start felhasználók USB-kábel segítségével csatlakoztassák készüléküket a számítógéphez.

Kompatibilis: (GO 40, GO 50, GO 60, GO 400, GO 500, GO 600, GO 5000, GO 6000, START 40, START 50, START 60)
Forrás: navigyurci.hu