Ismét friss szoftver a TomTom új szériás modelljeire – v15.500

Újabb szoftverfrissítés tölthető le a TomTom egyes (újabb) készülékeihez, ez a v15.500-as verzió. Ismét új lehetőségek jelentek meg a szoftverben, a legfontosabb újdonság talán az…

…hogyGPX fájlokat importálhatunk a mydrive.tomtom.com oldalon megtalálható útvonaltervező alkalmazáson keresztül a készülékünkre.

Kibővített érkezési adatok bemondása
A készülék most egyértelműen bemondja a teljes címet és házszámot is, ha közel az úti cél.

GPX fájlok importálása
A számítógépen keresztül importálhat GPS track fájlokat a TomTom készülékére (támogatott fájlformátum: .gpx). Bejelentkezés után a mydrive.tomtom.com oldal baloldalán válassza a Saját Útvonalak a menüt, majd az Import GPX fájl lehetőséget. Az kiválasztott fájl – csatlakoztatott eszköz esetén azonnal megjelenik a TomTom készüléken is. A készülék a megadott útitervet követi akkor is, ha gyorsabb alternatíva állna rendelkezésre. Kipróbálható: mydrive.tomtom.com (a készüléken, és az oldalon is be kell jelentkezni!)

Egyéb hibajavítások és fejlesztések
– A szoftver számos, a teljesítményt fejlesztő és hibajavító változtatáson ment keresztül.

Az új szoftver az alábbi típusokkal kompatibilis: TomTom START 40, START 50, START 60, GO 40, GO 50, GO 60, GO 400, GO 500, GO 510, GO 600, GO 610, GO 5000, GO 5100, GO 6000, GO 6100.

Forrás: www.navigyurci.hu