Letölthető a TomTom új v975-ös térképe

Néhány napja elérhetővé vált a TomTom új, v975-ös verziószámú, legfrissebb térképe. Az új térkép a régebbi készülékek 1 vagy 2 GB-os memóriájában már nem fér el, ezért ezekre a vasakra csak regionális térkép tölthető le. A frissítés azok részére érhető el ingyenesen, akik még a Legújabb térkép garanciája (un. Latest Map Guarantee) keretein belül vannak….

…illetve rendelkeznek egy már megvásárolt térképfrissítés lehetőségével (esetleg kétéves, hároméves, vagy élettartam frissítéssel vásárolták készüléküket, és regisztráltak is az első 30 (egyes készülékeknél 90) napon belül.

Az v975-ös térkép elvileg elérhető a régebbi és az újabb készülékekre is, ám utóbbiakra (csak) az Európa térkép még nem elérhető.

Részleges lefedettségű országok: Albánia (71%), Bosznia and Herczegovina (77%), Bulgária (77%), Macedónia (77%), Oroszország (75%), Törökország (92%), Ukrajna (45%). A friss térképek 12,2 millió km lefedett utat, és 9,4 millió POI-t (Érdekes Pontot) tartalmaznak.

Csatlakozó utak: Moldovai Köztársaság, Fehéroroszország

A telepítés előtt, minden esetben készítsetek mentést (a TomTom MyDrive egy ideje automatikusan megcsinálja)!

Fontos tudnivaló még, hogy a TomTom térképhibákat bejelenthetitek a terkep (kukac) tomtom.com e-mail címen is illetve a http://www.tomtom.com/mapshare/tools/ oldalon is. A leggyorsabban ez utóbbi megoldással értek el eredményt.

Mondjatok olyan helyeket, ahová javítást vártatok! Ezt megtehetitek itt, vagy a www.facebook.com/navigaljgyurcival oldalon is.

Forrás: www.navigyurci.hu